torsdag den 23. februar 2012

D.R. Lanta Bay Resort

DR Lanta Bay Resort… 22. februar
Nu er vi ankommet på et rigtigt resort med hele 2 pools i et område med mange bungalows og en morgenmadsrestaurant som nærmest ligger på stranden. Vores orlov er gået over i den sunde fase.  Anette og Victoria går 1 time på stranden og Heiko løber ½ time hver morgen. Sebastian har derimod ikke behov for yderligere motion. Både han og søsteren ligger i poolen i mindst 5 timer hver dag. Sebastian elsker at hoppe i vandet fra kanten, og er blevet hammergod til at hale sig op ad poolen alene. Han er ved at falde død om ved 3 tiden om eftermiddagen, og må ofte tage en lur….
I dag har næsten hele familien fået massage ved stranden. De to voksne Thaimassage, hvor massøren bogstavlig talt går og kravler rundt på en, og Victoria oliemassage. I morgen er det så Sebastians tur.

24. februar
I går var Victoria og Heiko på Thai-kokkeskole ”Time for Lime”, hvor vi lærte hemmelighederne omkring Thailands køkken at kende.  Det var rigtig spændende at prøve at lave Thaimad helt fra bunden, og Victoria var rigtig god til det. Om aftenen kom Anette og Sebastian på kokkeskolen og fik serveret vores retter. Konceptet var lige noget for Victoria, også fordi at noget af overskuddet gik til et dyrehjem her på øen.
Desværre blev kokkeskolen ikke en ren fornøjelse for Heiko, da han var nødt til at besøge toilettet med opkastninger gentagende gange den efterfølgende nat.
Lige nu er både Victoria og Sebastian ved at få massage 2. gang. Sebastian fik fodmassage i går, men faldt i søvn 5 minutter efter den gik i gang 
Vores adgang til internettet har desværre været lidt begrænset i den sidste tid, da hotellet her har et mindre sindrigt system.
Vi har 3 dage tilbage på dette resort og rejser derefter videre med færge til en lille ø, som hedder Koh Lipe.
Måske vil vi i morgen tage på en bådtur til øen Koh Rok, hvor der skulle være god mulighed for at snorkle omkring koralrev og se en masse fisk.
Vi håber I alle sammen har det godt og savner jer….

Mange hilsener
Os 4





3 kommentarer:

  1. Uhm! Vi glæder os til at få serveret Thaimad, og måske I også skulle få lært at massere, så vi kan få glæde af det, når I kommer hjem (-: Knus M+M

    SvarSlet
  2. Thaimassage lyder som et prima sovemiddel

    kh

    kaj

    SvarSlet
  3. Moin ihr Lieben!Ist ja richtig toll was Ihr alles erlebt.Freuen uns schon auf das Thailändische Essen was Ihr uns zu hause
    sicherlich mal servieren werdet?Tolle Bilder die ihr uns geschickt habt.Ist überhaupt erlaubt mit ein St.Paulihemd herrum zu laufen????Liebe Grüße.O+O

    SvarSlet