torsdag den 16. februar 2012

....mere Koh Lanta

Efter nogle dage her på Koh Lanta, har vi besluttet os for, at forlænge vores ophold med 7 dage. Vi bor på den sydlige del af øen, som sådan set er fint, men med ikke så børnevenlig strand. Vi har derfor booket et hotel på den nordlige del, på Klong Dao Beach (for alle dem af jer, der kender til det :-))
Vores ferieliv er fortsat præget af strand, pool, restaurant-mad og hvid toast til morgenmad...
For nogle dage siden har vi lejet en scooter, for at komme lidt rundt. Det var en stor fornøjelse at køre rundt med hhv. Sebastian og Victoria. Det skal vi helt klart prøve igen. Vi prøvede også at hyre en taxa med turistsidevogn (knallert med sidebænk). Det var meget hyggeligt også fordi taxachaufføren var meget nysgerrigt og på turen skulle nå at forstå vores familieforhold og fortælle om sine egne. Han kunne dog ikke forstå, hvordan man kunne opdrage børn, uden at slå dem engang imellem. Det spurgte han ellers Anette om, da hun jo er psykolog. 

Victoria nyder fortsat at stikke næsen ind i de mange små butikker med al verdens dimser, smykker og thailandske pynteting, som ikke koster mere end et par røde rejer. Lige nu er vi ved at forhandle om et lille skuffedarium til hårelastikker og andet.
I dag er planen at Victoria og Heiko skal ud at snorkle omkring et rev og fodre og fange fisk. Lidt fiskegrej er der jo altid plads til i kufferten....
Se resultatet på billeder og film nedenfor....




5 kommentarer:

  1. Hej med jer 4

    jeg synes det er meget spændende at følge jeres blog over ferie i thailand.
    Det er næsten om man selv er med :-)
    vejret her i slesvig er kommet op i de plus-grader og fuglene begynder at synge om morgenen. En lille smule forårs følelse.


    Hilsen fra tyskland

    de 4 fra Galgenredder

    SvarSlet
  2. Tak for endnu en opdatering og dejlige billeder af de 2, som vi savner. Tænk hvor meget I har oplevet indtil nu, og så har I kun været væk 3 uger.
    Knus M+M

    SvarSlet
  3. Hej med Jer
    Nu fandt jeg endelig ud af at se kommentarer herinde ... er lidt langsom :-)
    Skønne billeder - hvor er Viktoria dog flot med det hår og sej til at fiske. Husker lige alle de små handlende med smykker og nips - fantastisk for en pige, Marie var også helt vild med det.

    Det er sjovt at følge Jer og dejligt at se billeder, man kommer jo helt tæt på Jeres oplevelser.
    Vi var på Kantiang Bay, da vi var på Koh Lanta - det er vist helt nede syd på øen. Vi synes også øen var skøn.

    Så har vi vinterferie her i huset - fantastisk! I morgen skal vi til Vinterfestival og eller ned i gear de første dage.
    Sidst på ugen skal vi nogle dage til København og opleve byen. Vi skal bla. ind og se musical Grease i Tivoli - det bliver nok super.
    Nyd det .. er ret sikker på I gør det!

    Knus fra os alle 4.

    SvarSlet
  4. Hej Victoria

    Vi har først fået videoklippet nu! Flot Victoria, at du kan sørge for, at I får noget at spise (-:
    Knus fra mormor

    SvarSlet
  5. Moin ihr Lieben!Ist ja gewaltig was Victoria an Land gezogen hat ,ein paar mehr müssen es noch sein um satt zu werden.Es richtig schön eure Bilder und Komentare zu sehen.Wünschen euch noch weiterhin schöne Erlebnisse.Sind in Gedanken immer bei euch.Liebe Grüße Ulla u.Erich

    SvarSlet