fredag den 16. marts 2012

Fra Phi Phi til Bangkok


Så nåede vi her til aften Bangkok for anden gang. Det var lidt ambivalent at forlade Phi-Phi, fordi det var den sidste strandø og et smukt sted, men samtidig det første sted, hvor vi var udsat for enormt dårlig service og så hele 2 gange. Indstillingen overfor turister er en noget anden, end andre steder i Thailand. Man føler sig behandlet som en slags pengekvæg, man kan sende forbi de frodige marker uden respekt og med en ”hurry hurry”-kommentar i nakken. Garnicht gut. Det endte også med at Heiko fik refunderet halvdelen af en bådtur, som var noget af en oplevelse. Det må I høre om når vi kommer hjem…

Phi Phi er noget af en backpacker-ø. Rigtig mange unge imellem 20 og 30, der mere eller mindre ubesværet lever livet med øl, cigaretter og utrolig smal bademode. Der er sket lidt siden vi var unge…. Selvom det ikke er længe siden. Men hele bundtet er efterhånden tatoveret både drenge og piger. Vi blev også enige om, at hvis Heiko var ung nu, ville han nok have en tatovering med ”FC St. Pauli” eller ”AC/DC” på arm, ben eller ryg.

Anette blev fejret på bedste vis med morgensang, gaver og en rigtig sød familie, der havde været på jagt efter flag.. Vi var på tur til et fantastisk snorklested, hvor det bogstavelig talt var som at svømme i et akvarium. Varmt og fisk i alle farver og størrelser. Desuden var vi på Maya Bay, hvor ”Stranden” blev optaget. Smukt og fuldstændigt fyldt op med turister – især højtråbende japanere. Men det blev dog til en observation af en skole (biologudtryk for flok) delfiner, der lige dukkede op af det blå og smaragdgrønne hav.

Efterfølgende var vi på café og spise kager inden lidt eftermiddagsafslapning og en hyggelig middag, dog uden ris og rejer (eller gris og rejer, som Sebastian kalder det). Det har vi godt nok også fået meget af. Tusind tak for de mange hilsner her på bloggen, pr. mail og sms, det er bare så skønt at høre nyt fra DK.

Aftenen blev sluttet af på stranden, hvor vi sendte en rispapirlampe med levende lys op med gode ønsker for vores familie, inden drengene gik i seng, og Victoria og Anette på bar, hvor der var ildshow på stranden. Det er de bare dygtige til hernede.

Ellers måtte Victorias fletninger lade livet, men det gav til gengæld en masse fine krøller, som hun tog med den hårde vej op til øens ultimative udsigtspunkt, Viewpoint, som endte med kun at blive en pigetur - hvor vi kom præcist 3 minutter for sent til solnedgangen - men der var flot alligevel, og efterfølgende spiste vi på H. C. Andersen restauranten, hvor hun spiste frikadeller og kartofler med sovs, som efter hendes udsagn var: ”Den lækreste mad, jeg har fået længe” 

Nu er vi så ankommet her til Bangkok med Thai Air, væsentligt forsinkede men i højt humør. I morgen skal der (Victoria) shoppes igennem, blandt andet på JJ Weekendmarked, og så skal vi lige nå et par seværdigheder inden turen går hjem.








1 kommentar:

  1. Hvor ser de dejlige ud de frikadeller ;-> tror sørme ikke mine er lige så gode! Vi glæder os til at se jer og høre om turen. På gensyn i DK i næste uge. Kærlig hilsen m+m

    SvarSlet