søndag den 11. marts 2012

Fra Koh Ngai til Koh Phi Phi


Atter engang må vi pakke vores kufferter og sige farvel til et dejligt sted, som vi har nydt i fulde drag. Koh Ngai var som sagt det uspolerede Thailand, vi har ledt efter. Plads til skønne naturoplevelser, legetid i poolen, ture på strand, jungle og på havet med kajak, og endda tid til leg med et par norske piger (Sofie og Frida).  Heiko har læst den anden (!!!) skønlitterære bog og er i gang med nummer 3. Det er sådan ca. det antal bøger, han har nået at læse i løbet af de sidste 5 år. 

Selvom tiden her har været dejlig, har vi for anden gang oplevet en periode på 3-4 dage med overskyet vejr og heftige regnskyl.  Heldigvis havde vi jo nogle dage at give af, men for turister, der sammenlagt kun har 14 dage, er det selvfølgelig ærgerligt. 

I går var solen atter tilbage, og vi var på tur i langhalebåd til bl.a. en ø ved navn Koh Mook, som har et helt fantastisk sted, som både turister og thaier åbenbart valfarter til. Det er en hule ”Emerald Cave” som man svømmer igennem i fuldstændig mørke, hvorefter man kommer frem til en lille og fin strand omgivet af høje klipper, og som derfor ikke kan nås andre steder fra. Det siges, at pirater tidligere har brugt dette sted til opbevaring af deres skatter…. Wow!!!!  Slå lige den!   
Oplevelsen ville selvfølgelig være helt gennemført, hvis vi nu var de eneste der svømmede igennem hulen. Sjovt nok var der dog to store både med thaier iført fuld beklædning, svømmeveste og kameraer, der også var på vej igennem sammen med os. Det er meget underligt, men thaierne er åbenbart rigtig dårlige til at svømme og lige så snart de kommer i nærheden af vand ifører de sig en neongrøn eller neonrødfarvet svømmevest. Egentlig utroligt med al det fine badevand de har her…

Efter Koh Mook styrede langhalebåden videre til øen Koh Kradan, som gav mulighed for snorkling og en lille skovtur, hvor vi så den første thailandske slange på vores rejse. Desværre nåede vi ikke at tage et billede. Thailandske slanger er kendt for at være enorm hurtige…. J Også kæmpesøstjerner mødte vi på vores vej.

Efterhånden kan vi godt mærke at turen lakker mod enden og kan nu se frem til et 4 dages-ophold på øen Koh Phi Phi, hvorefter vi tager et indenrigsfly til Bangkok. Her skal vi (og især Victoria) shoppe de sidste ting på det store marked inden vi drager hjemad. På Koh Phi Phi ser vi frem til Anettes 33 års fødselsdag, som vi jo nok fejrer med ris og rejer J.










3 kommentarer:

  1. Så var der gevinst igen (-: Herligt! Nu kan vi langsomt begynde at tælle ned og glæde os til gensynet. Håber I får en dejlig dag den 14. Vi tager revance den 23. (-: Knus m+m

    SvarSlet
  2. hej Anette

    tillykke med fødselsdagen - spændende at høre hvordan du er blevet fejret.
    alt vel her - Vi er i et spool sommerhus ovre ved vestkysetn- de første 3 dage har vi været her med vores venner Inge og Hans, og imorgen begynder klanen at ankomme. Vi var i et lignende hus sidste år og alle var begejstrede så vi håber det bliver en succes igen.
    Knus Inge-margrethe og kaj

    SvarSlet
  3. Til lykke også fra mig!! Det må være skønt at kunne fejre den dernede!! Og så er vi nogen der glæder os rigtig meget til I kommer hjem igen... selvom I nok ikke er klare til det!
    Knus fra Inger Lise

    SvarSlet